het team

Denise is een zeer gedreven topstylist. Ze heeft een gezellige babbel en een luisterend oor naar de wensen van de klant.

Denise

Paulien is een topstylist en trainer, met als haar expertise het opsteken van haar. Ze stelt haar gasten altijd op hun gemak en laat hen met haar persoonlijke aanpak en advies op maat keer op keer stralen.

paulien

Priscilla is onze topstylist en extension expert die haar klanten met veel toewijding behandelt. Haar belangrijkste doel is om de klant te laten genieten. Met haar precise vaardigheden en persoonlijke aanpak weet ze de klant steeds te verrassen met een stralend resultaat.

Priscilla

Khlod is onze aankomende all-round haarstylist. Met veel klasse en oog voor detail creëert ze de optimale Dutch Hair beleving. Ze biedt persoonlijke aandacht en professionele service, waardoor je verzekerd bent van een ervaring die jou en je haar laat stralen.

khlod

Janine allround stylist is afgestudeerd aan de kappers academie, met alle rust en aandacht maakt ze de mooiste creaties of wel een ware kunstenaar.

janine

Isa, onze stagiaire, verwelkomt iedere klant met een grote glimlach. Haar warme uitstraling en behulpzaamheid maken elk bezoek tot een plezierige ervaring.

isa

Chantal is een ervaren topstylist met oog voor detail. Deze haarstylist draagt veel verantwoordelijkheid binnen het team en weet deze taak met precisie uit te voeren. Haar luisterend oor en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat ze de wensen van haar klanten altijd weet te vervullen.

chantal

Naomi is een top stylist die als oproepkracht altijd voor ons klaarstaat. Door haar brede kennis en vaardigheden is deze alleskunner een echte kanjer in haar vak, waar ze elk kapsel tot in de puntjes verzorgt.

naomi

Betty is seniorstylist, trainer en heeft de algehele leiding over het team van Dutch Hair. Deze vakvrouw is een inspirerend voorbeeld en als allrounder heeft ze technieken in de vingers om uw gewenste resultaat te creëren. Met Betty in huis is iedereen verzekerd van prachtig gekleurd en gestyled haar.

betty

cor

Cor Bouw is de founder van Dutch Hair en De Praatkamer. Al op negenjarige leeftijd wist Cor wat hij later wilde worden: haarstylist. Op zijn drieëntwintigste startte hij als ondernemer in Harderwijk. Zijn eerste zaak, Haarmode 2000, werd een groot succes en al snel had hij een team van achttien medewerkers naast zich staan. Zoals menig persoon ging hij op zoek naar een nieuwe uitdaging en startte Dutch Hair in Nunspeet. Dit was ook het begin van zijn nationale- en internationale carrière in het geven van haarshows en trainingen aan kappers over  de hele wereld. De laatste jaren houdt de visionair Cor Bouw zich bezig met de ontwikkelingen binnen het kappersvak als Business Consultant voor Keune Haircosmetics. Hier werkt hij samen met Keune en landelijke kapsalons om het ambacht van het kappersvak nog professioneler te maken. Naast Dutch Hair startte Cor in 2019 De Praatkamer by Dutch Barbers. Momenteel is dit succesvolle concept uitgebreid naar een franchiseorganisatie waarbij Cor de barbers motiveert en begeleidt in het ondernemerschap, waar de groeimogelijkheden oneindig zijn